Alle antwoorden op veelgestelde vragen

Hier vind je alle antwoorden op vragen die eerder zijn gesteld door andere bezoekers van de website. Klik op onderstaande rubrieken om de onderliggende artikelen te bekijken.

Op deze website vind je jeugdhulp die bij jou past. Je vindt hier aanbieders van jeugdhulp in jouw gemeente.

Voor de jeugdhulp op deze website heb je een beschikking van jouw gemeente nodig. In deze beschikking staat bijvoorbeeld het profiel waarmee jij een aanbieder kan zoeken. Je kunt de aanbieders ook op deze website vergelijken, bijvoorbeeld op locatie, afstand of waar een aanbieder goed in is.

Alle aanbieders op deze website hebben een contract met jouw gemeente. Voor alle gemeenten in de Regio IJsselland zijn dit dezelfde jeugdhulpaanbieders.

De plek van het kantoor van een aanbieder is daarom soms in een andere gemeente. Toch kun je van de jeugdhulp van deze aanbieder gebruik maken als je de juiste beschikking hebt.

Aanbieders zetten zelf hun eigen informatie op deze website.

Heb je een vraag over de website? Zie je een fout? Of heb je tips over wat er beter kan op deze website? Dan horen we dat graag.

Je kunt hiervoor een e-mail sturen aan info@rsj-ijsselland.nl.

Voor vragen over het privacybeleid, de toegankelijkheidsverklaring en de algemene voorwaarden kun je contact opnemen met Steunwijzer via info@steunwijzer.nl.

Als jij professionele of specialistische hulp nodig hebt, dan krijg je daarvoor een beschikking of verwijzing. Meestal krijg je dat via jouw gemeente, maar soms ook via de huisarts, Jeugdarts of Medisch specialist.

Op een beschikking staat onder andere de hulp die jij kan vragen bij de aanbieders op deze website.

Woon je in de gemeente Dalfsen? Neem voor een beschikking contact op met Samen Doen in Dalfsen via samendoenindalfsen.nl.

Woon je in de gemeente Deventer? Neem voor een beschikking contact op met jouw gezinscoach via deventer.nl/gezinscoaches.

Woon je in de gemeente Hardenberg? Neem voor een beschikking contact op met Samen Doen via hardenberg.nl/inwoners/zorg/samen-doen.

Woon je in de gemeente Kampen? Neem voor een beschikking contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via cjgkampen.nl.

Woon je in de gemeente Olst-Wijhe? Neem voor een beschikking contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via olst-wijhe.nl.

Woon je in de gemeente Ommen? Neem voor een beschikking contact op met het Samen Doen Team via ommen.nl/samendoen.

Woon je in de gemeente Raalte? Neem voor een beschikking contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via cjgraalte.nl.

Woon je in de gemeente Staphorst? Neem voor een beschikking contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via cjgstaphorst.nl.

Woon je in de gemeente Steenwijkerland? Neem voor een beschikking contact op met de gemeente of Sociaal Werk De Kop via sociaalwerkdekop.nl.

Woon je in de gemeente Zwartewaterland? Neem voor een beschikking contact op met de Centrale Toegang via zwartewaterland.nl/sociaaldomein.

Woon je in de gemeente Zwolle? Neem voor een beschikking contact op met jouw wijkteam via swtzwolle.nl.

Naar homepage